Core-Life

Referencer

Et dybdegående kursus der går ind og adresserer dine individuelle behov for forandring med pragmatiske værktøjer, ledet af en fantastisk motiverende, kompetent og inspirerende kursusleder. Du får lyst til at bevæge dig ud i dit optimale udviklingspotentiale uden at overskride dine personlige grænser. Kort og godt, et kursus som vedvarende kan forandre dit liv…


Christian Skøtt Maltesen , Consumer Insight Director hos COOP


Jesper Peter Rasmussen er både forretningsmæssigt og menneskeligt begavet. Han forstår de forretningsmæssige og ledelsesmæssige problemstillinger kombineret med at han kan arbejde dybt og personligt med den enkelte leder eller gruppe af ledere. Det mærkes, at han selv kender til lederskabet og de dilemmaer, det rummer. Han har en forståelse for de forskellige ledelsesroller og niveauer i en stor organisation. Han formår at skabe en fundamental dyb tillid og respektfuld dialog, selv når det handler om svære emner. Han har en afvæbnende og god humor, der giver tryghed og almindelighed i relationen.

I ledelses coaching har han igennem en lang periode hjulpet mig med at styrke og målrette mit lederskab og håndtere svære ledelsesmæssige problemstillinger, så jeg fandt den for mig, rigtige vej. Som konsulent har han bidraget til at udvikle min ledergruppe til at blive et “high performing team” i ordets egentlige betydning så gruppen i dag er rollemodel for godt samarbejde i Coop.


Elise Brøchner , Leder hos BRØCHNER